Вступний розділ

Перейти донизу

Вступний розділ Empty Вступний розділ

Повідомлення автор Admin Травень 8th 2024, 18:24

Маючи певний життєвий досвід (на початок написання книги мені 49 років) та знайомство з деякими працями різноманітних людинознавців, я хочу в цій книзі викласти своє розуміння: хто я, навіщо я, чого хочу і як цього досягти. Тобто, цей твір про "пізнай себе", але з практичним підходом. У відповідності до якого, повне пізнання є розумінням, яке втілене в практичні справи. Відомості про себе та оточуючий світ мало чого варті, якщо вони не використані для щільної взаємодії зі світом. І справа тут не лише в бажанні отримати користь від своїх роздумів. Досягнення певних результатів при застосуванні знань є єдиним відомим мені засобом перевірити правдивість тих чи інших теорій.

Я пишу цю книгу здебільше для себе, але так, ніби для широкого читача. Це дисциплінує та стимулює до ясного викладення своїх думок. Також, я не виключаю (за умови зацікавленості публіки) оприлюднення частин чи всього тексту цього твору. На безкоштовній основі і, ймовірно, в електронному вигляді.

Я вбирав ідеї авторів, які здавалися мені вартими того, але я не буду давати на них посилань, чи іншим чином відокремлювати їх думки від своїх. По-перше, це навряд чи можливо через їх надто тісне переплетіння. По-друге, ця праця не є комерційним проектом і тому, я сподіваюсь, мені буде пробачено довільне використання ідей попередників. Адже вони теж без сором'язливості використовували ідеї якихось своїх попередників та натхненників.

Admin
Admin

Кількість повідомлень : 75
Дата реєстрації : 30.07.2022

https://to-live-and-be-happy.forumotion.me

Повернутися до початку Перейти донизу

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі