Інформаційні технології або Чому я люблю С++

Перейти донизу

Інформаційні технології або Чому я люблю С++ Empty Інформаційні технології або Чому я люблю С++

Повідомлення автор Admin Травень 15th 2024, 12:36

На мою суб'єктивну думку, найвидатнішим досягненням людства є прогрес в розвитку ІТ: поява персональних комп'ютерів, Інтернету, мобільних гаджетів, штучного інтелекту, робототехніки. Суть ІТ як сфери діяльності - робота з даними. Накопичення, зберігання, перетворення (основна робота комп'ютерів). З розвитком штучного інтелекту, ІТ також вторгається в сфери створення даних, їх аналізу та (можливо, вже або скоро) - в сферу висновків та рішень.
Через вибухоподібний розвиток ІТ неможливо бути спеціалістом не те ще в усій цій області, а навіть в тисячній її частці. Це означає, що кожен має обрати те, що йому до душі в цьому океані можливостей. Мій вибір - мова C++. Дещо складніша ніж інші й не дуже високорівнева, але вона є фундаментом більшості існуючих операційних систем та більш сучасних мов програмування. Писати на С++ довго й складно, але отриманий код буде найшвидшим та найлегшим для заліза з усіх можливих. Мова С++ незамінна там, де цінуються саме ці якості. Наприклад, в розробці ігор (Анріал, привіт!) та в керуванні складним обладнанням в режимі онлайн.

Але "знавець С++" це не професія. Треба вибрати собі сферу діяльності за покликанням. Це дуже нелегко і треба бути максимально чесним з собою, щоб займатися лише тим, що до душі. Маю відчуття, що мене насправді цікавить той аспект розвитку цивілізації, що відображає аспект гармонійної взаємодії системи людина плюс машина з метою пізнання таємниць всесвіту.

Admin
Admin

Кількість повідомлень : 75
Дата реєстрації : 30.07.2022

https://to-live-and-be-happy.forumotion.me

Повернутися до початку Перейти донизу

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі